Projekt

PROJEKT

FÖRÄNDRINGSARBETE

 

En förändringsprocess startar genom ett första möte mellan oss.

Du har tanken om förändringen och jag har processen. Tillsammans skapar vi förändringsarbetet.

 

 

 

 

 

UTBILDNINGSKONCEPT

 

Det finns många olika varianter av utbildningskoncept, jag har lång erfarenhet av framtagning av olika utbildningskoncept. Inget är omöjligt det är bara du som sätter dina gränser. Vi jobbar tillsammans med att skapa en hållbar utbildning som får dina deltagare att känna en utveckling genom din utbildning.

 

 

E-learning

Jag har lång erfarenhet av

e-learning, hur man pedagogiskt lägger upp och formar kurser eller utbildningar som blir tilltalande och utvecklande för målgruppen du vänder dig till.

Hur får du din utbildning eller kurs att sticka ut och att deltagarna får med sig värdefull kunskap du vill förmedla. Tillsammans skapar vi en hållbar kurs eller utbildning som håller världsklass.

PERSONLIG UTVECKLING

 

Förändrar du inget kommer du inte heller att förändras, med det mottot jobbar vi fram den förändringen du behöver på det personliga planet.

Jag har lång erfarenhet av personlig utveckling och har jobbat nära olika patientgrupper, personalutveckling samt personlig utveckling

Jag jobbar utifrån MI- motiverande samtal samt Förståelse och Ansvar.

 

Motiverande samtal, MI, är ett förhållningssätt och en samtalsstil som syftar till att väcka till liv och förstärka din egen motivation till förändring. Det bygger på relation och ger dig mandat att tala om det som är svårt och det du känner behöver förändras. Genom vägledning, utforskning av dina intresse och din vilja och förmåga når vi förändringen.

 

Jag arbetat mycket med ledarskapsutveckling och genom

Will Schutz FIRO teorin, Tillhörighet, Rollsättning och samhörighet.

 

 

KONTAKT

Tel: 072-3207902

FOLLOW US

Twitter

Facebook

Google +

PROFILE

Tillsammans skapar vi förändringen ni/du behöver.

© Copyright 2015. vinglid